22 Ağustos 2012 Çarşamba

Splinter Cell Blacklist’in yeni oynanış videosu yayınlandı

Ubisoft Splinter Cell Blacklist’e ait E3′te gerçekleştirdiği sunumun yeni ve genişletilmiş bir versiyonunu yayınladı. Videoda bize eşlik eden Maxime Beland, Blacklist’in oynanış konusunda gizlilikten aksiyona kadar geniş bir yelpazeye sahip olacağını ve oyunculara birçok çeşitlilik ile onlarca seçim sunacağını belirtti. Ubisoft henüz, şu ana kadar geliştirilmiş en tutkulu Splinter Cell oyunu olarak lanse edilen Blacklist’in kesin çıkış tarihini açıklamış değil, ancak oyunun gelecek yılı sonbahar döneminde yayınlanacağı biliniyor.

Hutchinson: Assassin’s Creed Mario gibi

Assassin’s Creed serisinin yapımcılarından Alex Hutchinson yaptığı yeni açıklamada, Assassin’s Creed’e üçleme olarak başladıklarını, şimdiyse serinin uzun soluklu bir yapım haline dönüştüğünü söyledi ve ayrıca Ubisoft’un seriyi yıllık hale dönüştürmesini de destekledi. Önceki Assassin’s Creed oyunlarının beklentileri karşılamadığı konusuna da değinen Hutchinson Assassin’s Creed Revelations’ın Metacritic’teki puanının 80 olduğunu ve bunun çok da kötü olmadığını ifade etti. Assassin’s Creed’i şu anda Mario veya Resident Evil gibi bir seri olarak gördüklerini ve bunun iniş, çıkışları olacağını söyleyen Hutchinson, başlangıçtaki planlarının devam eden bir seri olmadığını, ancak şu anda serinin devam ettiğini ve şayet bir seriyi ilgici çekici ve taze tutarsanız onun devam etmemesi için herhangi bir neden olmadığının da altını çizdi ve bu konuda Nintendo’yu örnek gösterdi.

Plants vs. Zombies 2 gelecek yıl geliyor

Zombi temalı, popüler “tower defense” oyunu Plants vs. Zombies’in ikinci oyununun, gelecek yılın bahar döneminde yayınlanacağı, oyunun yayıncısı Pop Cap tarafından duyuruldu. Oyun elbette ki yeni içeriklere ve zombilere karşı savunma taktiklerine sahip olacak. Pop Cap oyun hakkında fazla bilgi paylaşmaktansa kaçındı. İlk olarak 2009 yılında yayınlanan Plants vs. Zombies oldukça popüler hale gelmiş ve diğer platformlara da port edilmişti. İkinci oyunun da ilki kadar başarılı olmasını umuyoruz.

PES 2013′te kaç lisanslı takım olacak?

Konami Şampiyonlar Ligi ve Arupa Ligi lisans anlaşmasının süresini uzattı ve serinin yeni oyununda 150 takımın lisanslı olacağını duyurdu. İspanya ve İtalya’nın 1. liginde mücadele eden bütün takımların yanı sıra, Manchester United, Bayern Münih, FC Porto, AEK, Galatasaray, Shahktar Donetsk, FC Kopenhag ve daha birçok kulübün lisanslı olarak oyunda yer alacak. Bunların yanı sıra 17 lisanslı ülke takımının da PES 2013′te olacağı belirtildi.

16 Ağustos 2012 Perşembe

Düşman Kardeşler

Show tv'de 2012 yazında gösterime giren başarılı dizilerden olan düşman kardeşler Trakya şivesi ile sezonun keyif veren yapımları arasına girmeyi başardı. Dizinin oyununda dizi başrol oyuncularından Murat Eken (Ahmet) ile Toygan Avanoğlu'na (İlker) ok atıp başındaki elmayı vurmaya çalışıyorsunuz. İki ünlü oyuncu arasındaki ilk mesafe 20 metredir. Başarılıolup İlker'in başının üzerindeki elmayı Ahmet ile nişan alıp vurmanız ile birlikte aranızdaki mesafe 5 metre uzaklaşmaktadır. Oyuncuyu vurmadan mümkün olduğunca geriye giderek başarılı atışlar yapmalı ve elmayı vurmalısınız. Oyunda kontrolü sağlayabilmek için fareyi kullanmanız gerekmektedir. Farenin sol tuşuna basılı tutarak ok'un hızını ayarlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Kuaför Jale

Kuaför jale'de işe başlayan kız ilk gününde müşterilerin yoğun bir şekilde gelmesi ile birlikte zor anlar yaşar. Kuaför jale'ye gelen kadınlar kaşlarını aldırıp yüzlerine bakım yaptırarak güzel bir görünüme kavuşmak istemektedirler. Fazla vakitleri olmayan müşterileri hızlı bir şekilde istedikleri bölüme alarak gerekli bakımı yapmalısınız. Kapıdan içeriye gelen müşteriler bekleme salonundaki koltuklara oturmaktadırlar. Üzerilerinde çıkan resimler ile ne istediklerini kolayca anlayabilirsiniz. müşterilerin geliş sırasını şaşırmadan onları sırayla ve seri bir şekilde istedikleri uygulamaya götürmeli ve gerekli bakımı yapmalısınız. Bu şekilde işlerin yolunda gitmesini sağlayarak para kazanabilirsiniz. Oyunda kontrolü sağlayabilmek için fareyi kullanmalısınız. Oyuna giriş yapabilmek için yüklenmesinin ardından play butonuna basmanız gerekmektedir. İyi eğlenceler dileriz.

Tekne Park Et

Tertemiz mavi denizde sürat teknesi ile gezmeniz sonlandıktan sonra onu belirtilen yere park etmelisiniz. Tekne sürat teknesi olduğu için gaza biraz yüklenmeniz halinde anına hızlanmaktadır. Bu yüzden tekneyi denizin üzerinde hareket ettirirken çok dikkatli olmanız gerekmektedir. Teknenin kontrolünü sağlayabilmek için klavyenizdeki yön tuşlarını ya da w,a,s,d tuşlarını kullanabilirsiniz. Tekneyi denizde hareket ettirdiğiniz sırada kayaya ya da deniz içerisindeki diğer teknelere çarpmamanız gerekmektedir. Çarpmanız halinde kaza yaparsınız ve aynı bölümü yeniden oynamak zorunda kalırsınız. Tekne park etme oyununa giriş yapabilmek için yüklenmesinin ardından play game butonuna basmanız gerekmektedir. İyi eğlenceler dileriz.

13 Ağustos 2012 Pazartesi

Pul Dizme

Zeka Oyunlar arasına yeni bir oyun daha eklendi. Sizlerde bu yeni zeka oyunumuz olan Pul Dizme oyunumuzu oynamak istermisiniz? Eğer sizlerde bu güzel oyunumuzu oynamak istiyorsanız ilk önce bir Pul dizme oyununu başlatın. Pul dizme oyununda size verilen pulların ekranlarınızın karşısında çıkan görüntüdeki gibi nasıl gösteriliyorsa öle dizmeye çalışmalısınız. Pul dizme oyununda ne kadar fazla iyi oynayıp bölümleri geçmeyi çalıştıkça yeni geçtiğiniz bölümler dahada zorlaşacaktır. Olukça eğlenceli ve güzel bir oyun olan Pul Dizme oyununda pulları hareket ettirmek için farenizi kullanarak oyundaki pulları rahatlıkla oynatabilir ve yerlerini değiştirerek pulları sabitleyebilirsiniz. Oyunda pulları doğru bir şekilde hareket ettirebilmek için önce boşluklara doğru hareket ettirerek önce pula tıklayarak ve sonra pulu koyacağınız yere tıklayarak pulu oraya yerleştirebilirsiniz. Oyunda verilen pulları şekle ve renklere size gösterilen resimde verildiği gibi kendi bölgelerine koymalısınız. Şeklin aynı fakat renklerin farklı noktalarda olursa ve olması halinde oyunda oynadığınız bölümü başarılı bir şekilde tamamlayamazsanız ve baştan oynamak zorunda kalabilirsiniz. İyi eğlenceler.

Kutuları Düşür

3d oyunlar sitemizde oynadığınız kutuarı dizmece oyununun tam tersini yapıyoruz. Kutuları dilmece oyununda kutuları dengede tutmaya çalışırken kutuları düşür oyunumuzda ise kutuları düşürmeye çalışıyoruz. Start ile oyunu başlatıyoruz ve bölümde başarılı olursar bir diğer bölüme Next tuşu ile geçiyoruz. Oyunu mause kullanarak oynuyoruz. İyi eğlenceler. Kutuları Düşür Oyunu Oyna

Şehir Kaykayı

Şehrin kalabalık caddelerinde araba ve yayalara dikkat ederek kaykay yapıyoruz. Kaykay yaparken puan toplamaya gayret ediyoruz. Topladığımız puanlar sayesinde derece yaparak oyunu kazanmaya çalışıyoruz. Kaykaycımızı seçtikten sonra oyunu klavye yön tuşları ile oynuyoruz. X tuşu ile zıplayarak çeşitli akrobatik hareketleri yapmaya çalışarak daha fazla puan toplayabiliyoruz.

Amigo Rıfkı 2

Amigo rıfkı oyununu seven oyuncular için iyi haber, amigo rıfkı new york partisine katılıyor ve new york şehrinde göğe yükselmeye devam ediyor. Oyun bölümlerinde değişik çeşitli araçlar eklenmiş, bu araçları kullanarak amigo rıfkıyı göğe yükselterek özgürlüğüne kavuşturuyoruz. Bölümlerde başarılı oldukça bir diğer (üst) bölüme geçebiliyoruz. Türkçe seçeneği sayesinde oyun içerisinde kolayca ilerleyebiliyoruz. İyi oyunlar.

11 Ağustos 2012 Cumartesi

Londra 2012 Kapanış Seremonisi

Londra 2012 olimpiyatlarının gün itibariyle sonuna gelmiş bulunuyoruz. 27 temmuz ile başlayan ve 12 ağustos tarihi ile sona eren olimpiyatların, bugün (12.08.2012) kapanış seremonisi yapılıyor. Açılıştan bu yana londra 2012'e özel oyunlarla sizleri eğlendirmeye çalıştık. Umarız bu konuda başarılı olmuşuzdur.

1000lerce kişi tarafından beğenilerek oynanılan bu oyunların en sonuna geldik. Londra 2012 olimpiyatları kapanış töreni'ne özel londra 2012 altında oynanılan sporların yer aldığı bir oyunla biz de kapanışı yapmak istedik. 3 boyutlu olarak oynayabileceğiniz bu oyuna girdiğinizde london 2012 logolu ekran ile karşılaşıyorsunuz.

Ardından bir ülke seçimi yapıyorsunuz ve ne yazık ki Türkiye yer almıyor. İstediğiniz bir ülke bayrağına tıkladıktan sonra sporcu seçimi yapıyorsunuz. Hemen ardından isminizi girebileceğiniz ve zorluğunu ayarlayabileceğiniz ekran karşınıza çıkıyor. İlgili ekrandaki yerlerde seçiminizi yaptıktan sonra "skeet" ile oyuna başlıyorsunuz. Unutmadan, ilk oyunda 4 mermi'den 1'ini bile boşa harcamamanız gerekiyor. Bu yüzden Londra 2012 Kapanış Seremonisi'ni ilk oynadığınızda easy mode'u seçmeniz yararınıza olacaktır. İyi eğlenceler dileriz!

Gladyatör Araba Savaşı

Gladyatör dövüşleri oyunlarının yapıldığı arenada arabalar gladyatör araba savaşı yapıyorlar. Rakiplerimizin önüne geçebilmemiz için yapmamız gereken ise mavi ışını alıp rakiplerimize çarpmak ve rakibimize olabildiğince çok hasar vermek. Zaman zaman arena içerisinde beliren hediye paketlerini alarak ekstra puan kazanabilir yada can (hasar sıfırlama) alabiliriz. Oyun süreli olarak oynanıyor ve elimizi çabuk tutmamız lazım. Arabaları takip ederken sol üst köşedeki dikiz aynasınıda kullanabilirsiniz. Oyun klavye yön tuşları ile oynanıyor. Müzik ve oyun seslerini açıp kapatmak için sol alttaki menüyü kullanıyoruz. Aynı menü içerisinden oyunu durdurup devam ettirebiliyoruz. Kendi aracımızın hasar durumunu sol alt köşedeki "Health" sayacından takip edebiliriz.

7 Ağustos 2012 Salı

Plastik Ördek

Genellikle banyo yaparken kullandığımız plastik ördeklerden biri deniz yıldızlarından korunmaya çalışıyor. Deniz yıldızlarının amacı ördeğe zarar vermek ve suyun altında deniz yıldızlarından başka bir şey bırakamamak. Sizde bu kötü deniz yıldızlarını yok etmeye çalışacaksınız. Eğer onları yok edemezseniz sevimli ördeğimizde yok olmuş olacaktır. Oyun içerisinde ördek ve diğer nesneler çok küçük görünür. Bu sizin nişan alma işinizi zorlaştıracaktır. Deniz yıldızlarını yok ettikçe yukarıdan banyo yapan kişi tekrardan deniz yıldızı atıyor. Bu gelen deniz yıldızlarının hepsini yok etmeniz gerekiyor. Bunun dışında yıldızları bırakacak olan eldende uzak durmalısınız. Onun ördeğe değmesi, karakterinizin canından alacak bir durumdur. Kontrollerinizi sağlayıp ördeği yıldızlarla girdiği savaşta başarıya ulaştırmak için Yön tuşlarını ve mouse'u kullanacaksınız. Mouse karakterin elindeki silahı kullanmasını sağlar. Oyuna başlamak için ise Skip ve Play butonuna basmanız gerekli. Çeşitli reklam introları ile karşılaşabilirsiniz. O reklamların yüklenmesini bekleyin ve play game butonuna basın. Oyunda ördeğinizin sağlığı konusunda bilgi almak istiyorsanız , oyun ekranının alt kısmındaki menüyü kontrol edebilirsiniz. Orada oyun ile ilgili tüm bilgiler yer almaktadır. Hepinize iyi eğlenceler ve bol şanslar dileriz..

Ördek Avıcısı

Atarilerde oynamaya alışkın olduğumuz bu ördek avcısı oyununun daha gelişmişini sitemizde oynayacaksınız. Sizlere sunduğumuz bu eğlenceli oyunda karakteriniz ördekleri vurmak ve para kazanmaya çalışıyor. Oyun yüklendikten sonra biraz bekleyin. Daha sonra Play butonuna basarak oyuna başlayabilirsiniz. Bu zevkli oyunda her ördek size + puan kazandıracak. Ama ördekleri kaçırmanız durumunda da süreniz azalacağı için puan kaybedeceksiniz. Ördekleri vurabilmek içinde size bir tüfek veriyoruz. Bu tüfeği kullanabilmek için mouse kullanmanız yeterlidir. Bu eğlence dolu oyunumuzda hızlı olmak en önemli kurallardan biri. Nişancılık becerilerinizin gelişmiş olması oyunda başarılı olmanızı sağlayacaktır. Bu becerinizi en iyi biçimde kullanabilmek içinde size bir nişan simgesi veriyoruz. Zevkli ve heyecanlı ördek avcısı oyununda hepinize iyi eğlenceler dileriz..

Ördekleri Say

Çocuk oyunları arasında yer alan bu eğitici oyunda sayı saymayı öğreneceksiniz. Sizlere sevimli ördek dostlarımızı sunacağız. Onlar göle girdiklerinde sizde sayma işlemine başlayacaksınız. Ne kadar ördek olduğunu bulduktan sonra ekranın alt kısmındaki sayıları kullanıp doğru cevabı vermeye çalışacaksınız. Oyunumuzda ne kadar fazla doğru cevap verirseniz o kadar fazla başarılı olursunuz. Sadece mouse yardımı ile sayma işleminin sonucunu bulabilirsiniz. Ördekleri sayarken de dikkatli olmanızı öneriyoruz. Oyun yüklendikten sonra ise hiç bir butona basmadan oyuna başlayacaksınız. Hepinize iyi eğlenceler dileriz..

Mini Ördek

Mini ördekler ilk önce yumurtadan çıkmayı bekliyorlar. Siz onlara daha yumurtayken sahip çıkacaksınız. İstediğiniz ördeği seçiyorsunuz. Onun başarılar kazanıp kocaman bir ördek yavrusu olmasını sağlıyorsunuz. Yemek yediriyor ve uyuması için elinizden geleni yapıyorsunuz. Mouse yardımı ile bu işlemlerin hepsini yapabilirsiniz. Play butonuna basarak oyunumuza başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..

Ördek Vur

Ördek vur oyunu nişan oyunları kategorisinde bulunan zevkli ve kolay oyunlarımızdandır. Amacınız karşınıza çıkacak olan ördekleri en iyi biçimde vurarak puan toplamak olacaktır. Ne kadar fazla ördek maketi vurursanız o kadar fazla puan alacaksınız. Play game butonuna basmanız oyunun açılmasını sağlayacaktır. Mouse yardımı ile ördekleri vurabilir ve puanınıza puan katabilirsiniz. Oyunuoyna.com olarak hepinize iyi eğlenceler dileriz..

Çirkin Ördek Yavrusu

Çirkin ördek yavrusu oyunu göz becerilerini geliştirebileceğiniz oyunlardan biridir. Amacınız size verilecek olan resimlerdeki 7 farkı bulmaya çalışmaktır. Bunun içinde dikkatli gözlem yapmak zorundasınız. Mouse yardımı ile oyunumuzu oynayabilirken Play butonlarına basarak oyuna başlayabilirsiniz. Eğer farkları bulamıyorsanız ekranın altındaki Hint butonuna basmanız size yardımcı olacaktır. İyi eğlenceler dileriz..

Ördek Giydir

Ördek giydir oyunu hem hayvan oyunlarına hemde giydirme oyunlarına girebilecek bir oyundur. Tatlı ördek sevgilisi ile buluşmak için hazırlık yapıyor. Ama ne giyeceği konusunda çok kararsız.Ona yardımcı olacak ve neler giyeceğine siz karar vereceksiniz. Renk uyumlarına dikkat ederek oynayacağınız oyunda mouse kullanmanız gereklidir. Play butonuna basarak ise bu sevimli oyunu açabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..

Ördek Avı

PLAY yazısına tıklayarak ördek avı oyunumuza başlayalım. denize açılan kahramanımız balık tutmak için ilerliyor. Birden ördek saldırısına maruz kalacak. Ve siz balıkçıya yardım edeceksiniz. Mouse ile üzerinize doğru gelen ördekleri hedef alıp vurmaya çalışacaksınız. Zamanında ördeklere vuramazsanız ördekler size saldırır. Kolay Gelsin.